Tää blogihomma on ihan outoa mulle mutta johonkin pitää alkaa pitämään kirjaa tavoitteista, tapahtuneista ja ajatuksista.

Remu on 4,5v monirotuinen leikattu uros. Emä on novascotiannoutaja, isästä ei ole tietoa. Remu on minun ensimmäinen koirani. Remun kanssa harrastamisen ja kouluttamisen yleensäkin olen aloittanut vasta 2v sitten. Haasteellista noin kovapäisen ja itsetietoisen koiran kanssa. On tullut koluttua kaikki ojan pohjat polvillaan mutta työ alkaa kantaa hedelmää. Keväällä 2012 on tarkoitus avata remun kokeet, pelastuskoirahaun peruskokeet olisi tarkoitus suorittaa, syksyllä mahdollisesti loppukokeet ja jäljen peruskoe. Tokon alokasluokasta tavoitteena alo1 ja BH pitäisi suorittaa. Tavoitteita riittää siihen nähden että toinenkin koira vaatii aikaa.

Roni, Bordercollie uros, syntynyt 3.8.2011, työlinjainen pikkuviikari. Roni täytti tällä viikolla 16vk. Mahtavalla luonteella varustettu pikkuraketti. Koirassa näyttää olevan juuri ne luonteenpiirteet mitä bordercollieltani halusin. Laumaviettinen, kovahko mutta nöyrä ja täynnä intoa tekemään. Silti tämä osaa rauhoittua, yöt pääsääntöisesti nukkuu ja olen opettanut syliin rauhoittumaan muuallakin.