Remulla ois virtaa ja vauhtia. Kipulääkkeet auttaa, ei se ole aikoihin ollut tuollainen. Otettiin tuossa vähän piha tottista, ei se ollut pysyä nahoissaan. Haukkui, vinkui, hyppi ja pomppi. Ei mitään järkevää saatu aikaiseksi, kunhan leikittiin. Pitäisi joskus videoida tuotakin, on siinä pojalla vauhtia. Näkee ettei koira ole käynyt kunnon lenkeillä. Huomenna lähdetään mökille, siellä se saa olla enemmän vapaana. Ronikin pääsee ensimmäistä kertaa mökille. Se ei ehkä sille ole niin outoa, kotonakin saa niin paljon juosta vapaana. 

Roninkaan kanssa ei olla muuta kuin leikitty. Siskon mallista aloitettiin harjoittelemaan takapään käyttöä. Peruuttaahan tuo onkin jo osannut. Meillä on sohvassa irroitettavat tyynyt, istuin osa on nostettu lattialle ja harjoiteltu peruuttamista sen päälle. Hyvin tuo hoksasi taas mitä haetaan. Remulla saa jotain asioita takoa kauan aikaa että ymmärtää mitä halutaan. Ronille riittää yksi onnistunut suoritus ja sillä syttyy lamppu heti. Jatkossa nostetaan korkeutta ja jospa lopulta seisoo sitten vaikka seinää vasten. Muutenkin tollasta vartalon hallintaa otettu, jalkojen kiertoa, koppien ottoa jne. 

On roni vaan niin mainio lasten kanssa. Se niin tykkää niistä. Aina se on vastaanottamassa niitä. Tänään katselin kun lapset leikkivät keskenään jotain. Roni kulki perässä kolmantena. Ulkona leikkivät ja hyppivät yhdessä lumikasoissa, kaikki niin riemuissaan. 

Tulee nykyisin seurattua jatkuvasti roninkin liikkumista. Ei siinä mitään ongelmaa ole ollut, mutta kun on kuitenkin riski-iässä OCD:n suhteen.Jollakin tapaa pitäisi rentoutua, eikä aina ajatella pahinta. Tämä maailma on vaan opettanut että mitä tahansa voi sattua. Pessimisti ei pety.