Sitä sitten alkoi tulla tuota lunta, lumitöissä saa olla koko ajan. :D

6.12 pidettiin hakutreenit pitkästä aikaa päivänvalolla, ongelma vaan oli täysin tyyni keli. No remu ei kauaksi autolta päässyt, perseily alkoi ja takaisin autoon. Roni on niin kokematon ettemme treenaa enää tyynellä, jouduin lähettämään sen ihan maalimiehen vierestä ja kaikki meni ihan häröilyksi. Parasta antia päivässä oli hieno keli ja roni pääsi sitten tutustumaan uusiin koirakavereihin.

Viikolla olikin ihan perusjuttuja mistä ei ihmeempää kerrottavaa. Lauantaina taas porukka lenkille. Roni pääsi juoksemaan isompien bortsujen kanssa ja oli mukana myös kuukautta vanhempi kaverikin. Roni juoksi isompien perässä ja vissiin jäi jälkeen ja harhautui. Piti palata parisataa metriä polkua takaisin päin ja vastaan tuli nöyrä ja iloinen pentu. No, oppiipahan pitämään silmällä mihin mennään.

Sunnuntaina oli tältä erää viimeinen pentukurssi, sieltäkään ei mitään uutta jäänyt kerrottavaksi. Ryhmässä pysyy mun luona ja perusjutut kehittyy hyvin, kehuja taas saatiin mutta yksin jäämistä pitää harjoitella. Se on niin taitava pentu!

Tänään pääsimme taas hakumetsään, nyt sopivan pikkutuulen kanssa. Roni oli mulla hihnassa ja etsittiin haju, no koiralla oli niin into maalimiehelle etten meinannut saada hihnaa irti. Maalimiehet poimittiin eikä mitään ongelmia ollut. Nyt vaan malttaa edetä tarpeeksi hitaasti mutta sopivasti vaikeuttaa että motivaatio pysyy ja kasvaa. 

Remu jatkoi perseilyä. Nyt vaan näytti että ehkä siellä luupäässä naksahti jotain ja ymmärsi miksi menee takaisin autoon.

No roni toimii hienosti, ehkä se remukin vielä joskus.