Eilen oli hakutreenit, niissä ei mitään uutta. Kummatkin koirat löysi hienosti, ohjaajalla oli vähän sellainen hohhoijaa päivä, Kylmä ja väsytti. 

No tänään oli taas pentukurssi, siellä oli taas virtaa ohjaajallakin. Seuraaminen häiriössä alkaa onnistumaan. Perusasento treenit on niin pitkällä että koira pysyy mukana eteen taakse ja sivulle. Alussa oli taas virtaa niin ettei tahtonut olla kuulolla, loppua kohti parani ja lopussa pysyi kontakti vaikka toinen koira meni metrin päästä ohi. Agilityäkin päästiin kokeilemaan, kummallekin oli eka kerta. Siinä ohjeita kuunnellessa seisoin A-esteen edessä ja roni ajatteli suorittaa sen selkäni takana itsenäisesti. Meni se siitä toisenkin kerran, tais olla kivoin. Vähän kiipeiltiin erilaisten laatikoiden päällä, niissä ei muuten ollut ongelmia mutta n. 20cm leveällä ei takajalat tahtonut pysyä. Pennun koordinaatio. Suora putki meni pikkuhoukuttelulla ja sen jälkeen meni helposti. En ottanut kovin monesti etten pilaa mitään jos joskus tosissaan roni pääsee kokeilemaan. Rengas meni helposti. Sitten se joku kangasputki, se oli jo vähän vaikeampi. Mutta läpi tuli siitäkin mutta ei ehditty menemään toista kertaa. Mutta tuntuu olevan ainesta tuohon(kin) hommaan. Yllättävän vaikealta näytti vajaan vuoden ikäisen leonbergin saaminen putkeen. :D

Meidän pk-harrastus alkaa rullaamaan. Pääsimme nyt Opky:n jäseniksi ja olen jo ollut yhteydessä harjoitusryhmiin. Keväällä luultavasti pääsemme sitten treenaamaan kokeneempien kanssa. 

Remu mua huolestuttaa. Se on raskaamman liikunnan jälkeen niin jäykkä ja ehkä ontuukin. Se pitää käyttää se kuvissa, saa nähdä onko siellä nivelrikkoa..