Pakkasta on pidelly, tänäänkin oli niin kylmä käydä lenkillä vaikkei mittari enää näyttänyt ku -23. No nyt näyttää enää -16, tuntuu jo lämpöiseltä. Miettinyt tuossa pakkasilla kun olemme vain pikkulenkkejä tehneet. Jotkut mainostavat kuinka laittaa paljon vaatetta niin tarkenee pitempäänkin. No entä koirat? Kyllähän loimi lämmittää ja jotkut koirat suostuvat jopa pitämään tossuja. Kyllä meidän koirat varmaan menisi melko pitkään ilman noitakin. Mutta miten vaikka keuhkot? Kuka hullu lähtee urheilemaan yli -25 pakkasella? Meillä kun ainakin koirat juoksee lenkillä niin täytyyhän sen ottaa keuhkoihin. Ihmisen se pitää osata rajoittaa noiden menoa, juoksevat muuten itsensä hengiltä. 

Ronille perushuomioimattomuutta ja kuria. Vastapainoksi normaalia enemmän leikkiä ja hauskanpitoa. Onhan se ollut vähän ihmeissään. Yhtään mitään ei olla treenattu pariin päivään. Remun kanssa sama, mutta se on meidän normaali elämää. Tuolle jos yhtään antaa löysää niin se kokeilee heti josko sama onnistuisi jossain muussakin asiassa. Se on nyt meillä natsikuri. 

Bordercollieita tuntuu olevan tarjolla. Apulassa viikon sisään ilmoitukset neljästä pentueesta jotka luovutus iässä. Liekö alkaa olla jo ylitarjontaa. 

Saa nähdä josko lauantaina pääsemme taas hallille kokeilemaan. Josko saisin vähän koiraa hallintaan.