Ei olla isompia treenailtu, sellaista olohuone tokoa. Ronin kanssa treenasin 5 min peruuttamista perusasennossa. Treenattiin niin että koira oli minun ja seinän välissä, koiralla kun oli tapa pyörähtää eteen ja tulla kokonaan uudestaan sivulle. Otettiin sellainen 15 toistoa ja jätettiin hautumaan. Seuraavana päivänä uusiksi ja koirahan osasi! Nyt se pitää perusasennon pelkästään korjaamalla takajaloilla, vaikka siirtyisin takaviistoon 45 astetta. Saa tuota oppimis vauhtia aina ihailla. Eiköhän se meidän seuraaminenkin ala onnistumaan, koira pitää perusasennon hyvin. Remun kanssa ihan lyhyitä seuraamisia ja paikkamakuuta. Vähälle on jäänyt ja enemmän ovat juosseet keskenään.

No, mut valittiin sitten OSE:n hallitukseen. Saa nähdä mitä siitä seuraa. Kerroin kyllä etten ole valmis sitoutumaan kovin vaativiin tehtäviin. On kuitenkin lapset ja 2 koiraa.

Tämän vuoden koepäivämääriä käytiin läpi ja toukokuun 11-12 päivä on Oulussa kokeet mihin meillä remun kanssa on tavoite. Huh Huh, pitäisi alkaa työstämään omaa jännittämistä etten sillä pilaa mitään..