Tänään kävimme tottistelemassa porukalla peuhun suunnalla. Mukana oli remu, roni, elli, siru, luca, manta, sandra ja ohjaajat. No siinä viimassa oli aika kylmä mut hyvää häiriötä saimme. Onnistuin vaan taas astumaan ronin tassun päälle. 45 koon sieviläinen ja ronin tassu eivät tahdo sopia vierekkäin. No vähän perusasentoja, seuraamista ja seisomista. Häiriö on häiriö ja eihän siitä tahtonut tulla mitään. Perusasento löytyy hyvin, käyttää peräpäätään hyvin. Seisomiset tahtoi mennä maahan. No keskityttiin sitten leikkimiseen, mikä onnistuu hyvin häiriössäkin. Odotan innolla että etenemme sen verran että voi alkaa käyttämään lelupalkkaa. Remun kanssa seuraamista. Hyvä kontakti, mutta koira meni ehkä metrin edellä. Pojalla oli vähän virtaa, piippas ja haukkui. No kyllä se asettui ja lopussa meni jo hyvin. Paikkamakuuta pari minuuttia, ei mitään ongelmaa häiriössäkään. Luoksetuloja, ensin laamaili, ennakoi vissiin pysäyttämistä mutten pysäyttänytkään kertaakaan. Tein sitten pari luoksetuloa läpijuoksuna, vauhti jo parani. Sitten otettiin luoksetuloa että remua pidettiin kiinni, juoksin pois päin ja sitten käsky. Alkoi se vauhti löytyä, remu tuli suoraan viereen vaikkei sitä olla harjoiteltukaan. 

Ronin veli luca oli siis myös siellä. Luca on vielä ronia isompi. Hieno pentu, leikkii hyvin mitä leikitin. Oli niin iso porukka ettei pennut päässeet oikeen leikkimään. Mutta kiva jos saataisiin porukkaan uusi reenaaja ja roni saisi samalla omanikäisen leikkikaverin. 

Naksua ollaan taas käytetty, kyllä se roni sen muisti. Omistaja ei vaan osaa. Yritän harjoitella, en muuten pysy tuon vauhdissa. Koirat meni taas iltaruuan jälkeen nukkumaan, eli onnistunut reissu. 

Anoppi ja appi tulivat thaimaasta ja toivat sähkötupakat tuliaisiksi. Mitä nyt koirat sitten sanoo kun ei pääsekään jatkuvalla syötöllä ulos, tuota kun kuulemma voi tuprutella sisällä. :D